2016

2016

9 juni


På SKK´s nationella utställning i Vännas vann Stenrösets Herkules "Loke" CERT, Bäst i rasen och trea i terrier gruppen. Ras domare Tuula Savolainen.

Vi är så stolta av denna lilla gosse och gratulerar familjen Sjölund som sköter om sin hund på allra bästa sätt och i toppkondition!

Tack till handler Felicia Lindqvist och till Börje Selberg som trimmar honom så fint.

13 mars


På NKK´s internationella utställning i Kristiansand blev Stenrösets Gudrun (Zilla) BIM med Cert och CACIB för domare Philip Greenway, GB.

12 mars


På norsk terrierklubbs utställning i Kristiansand blev Joymont Nicole Kidman (Nessie) BIM med Cert för domare Susan Kealy, Irland.

20 januari


På Cairn i Väst´s årsmöte tilldelades systrarna, Stenröset´s Gertrud (Trixan) och Stenröset´s Gudrun (Zilla) med matte Line Odin, klubbens aktivitets diplom för delatagande i utställning, viltspår och genomförd BPH.

MyDog 9-10 januari


Stenrösets Hera började året med att bli Bästa Tik 3:a. Domare Anki Johansson.

Grattis familjen Thofeldt! Se bild ovan.Påföljande dag fortsatte framgångarna med att Stenrösets Gertrud blir Bästa Tik 4:a.

Ett arbetspass i Cairn i Väst´s rasmonter hann vi också med. Dessutom var Trixan med inlånad matte, Ella, på deckaraudition.

Copyright Kennel Stenröset 2015